Форум смт. Шацьк

Объявление

ЛЮБІ ВІДВІДУВАЧІ ЯКЩО ВАМ ЩОСЬ НЕЗРОЗУМІЛО НА ФОРУМІ ТО ПРОХОДЬТЕ РЕЄСТРАЦІЮ І ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ ЗАПИТАННЯ. ЧИМ ЗМОЖЕМО ТИМ ДОПОМОЖЕМО!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум смт. Шацьк » Комп"ютери та мобільні телефони » Що для вас означає інтернет?

Що для вас означає інтернет?

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Що для вас означає інтернет?

0

2

Не знаю як для інших, а для мене інтернет є засобом для спілкування з друзями. Я регулярно підтримую звязок з своїми друзями в інтренеті.

0

3

без інету в мене починається ломка

0

4

коли в тебе без інету ломка то це уже залежність .А з кожною залежністю треба боротися

0

5

ну може але ця залежність приємна і не викликає фізичних мук :tomato:

0

6

Za)k@ написал(а):

коли в тебе без інету ломка то це уже залежність .А з кожною залежністю треба боротися

це ти правильно підмітив, але він в неті не так часто сидить, бувби в нього дома нет......... :mybb:

0

7

mr. Taras написал(а):

Za)k@ написал:

це ти правильно підмітив, але він в неті не так часто сидить, бувби в нього дома нет.........

ах був би......

0

8

нет - зло...
Нормальні люди сплять більше восьми годин, а я із-за нього - менше чотирьох... або трьох...
%-)

0

9

Avrora написал(а):

нет - зло...
Нормальні люди сплять більше восьми годин, а я із-за нього - менше чотирьох... або трьох...
%-)

я так само)))
треба три форуми тримати

0

10

mr. Taras написал(а):

треба три форуми тримати

які ще 2????????????????

0

11

100pudOFF написал(а):

які ще 2????????????????

ой потім скажу
хай но трохи народу буде
а то вони геть слабенькі я більшість часу на цьому трачу

0

12

mr. Taras написал(а):

треба три форуми тримати

маньяк ти.

0

Вы здесь » Форум смт. Шацьк » Комп"ютери та мобільні телефони » Що для вас означає інтернет?