Форум смт. Шацьк

Объявление

ЛЮБІ ВІДВІДУВАЧІ ЯКЩО ВАМ ЩОСЬ НЕЗРОЗУМІЛО НА ФОРУМІ ТО ПРОХОДЬТЕ РЕЄСТРАЦІЮ І ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ ЗАПИТАННЯ. ЧИМ ЗМОЖЕМО ТИМ ДОПОМОЖЕМО!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум смт. Шацьк » Приватний сектор » Вiдпочинок з собакою - можливо?

Вiдпочинок з собакою - можливо?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Привiт всiм
Хочемо з дружиною поiхати на Свiтязь або Пiсочне на початку серпня. Але е проблема - мусимо брати з собою свою собаку. Немае на кого залишити :(
Чи це можливо реалiзувати? Менi здаеться iдеальний варiант окремий будиночок. Бажано зi зручностями у ньому. Цiна ... розгляну будьякi. Хоча чеснокажучи 200 грн за день за номер напевно було б близьким до максимуму. :-/

Завчасно вдячний за поради та пропозицii.

0

2

docruslan написал(а):

Привiт всiм
Хочемо з дружиною поiхати на Свiтязь або Пiсочне на початку серпня. Але е проблема - мусимо брати з собою свою собаку. Немае на кого залишити :(
Чи це можливо реалiзувати? Менi здаеться iдеальний варiант окремий будиночок. Бажано зi зручностями у ньому. Цiна ... розгляну будьякi. Хоча чеснокажучи 200 грн за день за номер напевно було б близьким до максимуму. :-/

Завчасно вдячний за поради та пропозицii.

Привіт! Якщо брати окремий будиночок то думаю що хазяїн не буде проти собаки. Можна брати окремий літній будиночок там ціни всередньому і є 200грн доба. В садибі "Берізка" непогані умови і ціна приблизно 200грн доба але на рахунок собаки незнаю треба говорити з хазяїном.

0

3

Тарас, але ж та Берiзка вродi на якомусь iнакшому озерi (не Свiтязь чи Пiсочне)? Чи я шось напутав? А може i то озеро нормальне? ... ХЗ
Може ще якIсь альтернативи?

0

4

docruslan написал(а):

Тарас, але ж та Берiзка вродi на якомусь iнакшому озерi (не Свiтязь чи Пiсочне)? Чи я шось напутав? А може i то озеро нормальне? ... ХЗ
Може ще якIсь альтернативи?

Так берізка розміщена біля оз Чорне це озеро рахується як спортивне тому не сильно пристосоване для відпочинку і вода там не так як на пісочному чи світязі, але природа там не гірша.

0

5

Озеро Чорне не пiдходить :-/
Е iншi пропозицii?

0

6

Дивіться в приватному секторі!

0

Вы здесь » Форум смт. Шацьк » Приватний сектор » Вiдпочинок з собакою - можливо?